Ledige stillinger

KODE er en unik kombinasjon av kunstmuseer og komponisthjem. Museet har 7 anlegg og et driftsbudsjett på rundt 130 millioner, 67 fast ansatte og nærmere 300 000 besøkende. Museet arrangerer årlig 8-12 utstillinger og over 475 konserter. KODE er et av landets største museer for visuell kunst, design og musikk, og har store ambisjoner for sin samfunnsrolle og for sitt ansvar for å være et inkluderende museum for alle våre publikumsgrupper. 

 

Prosjektstilling som konservator

KODE Kunstmuseer og komponisthjem skal inn i en periode med spennende og omfattende arbeid knyttet til våre samlinger. Dette innebærer flytting til nytt magasin og restaurering av Ole Bulls villa på Lysøen. Til oppgaver knyttet til gjenstandshåndtering i disse prosjektene søker vi nå teknisk konservator. Stillingen er 100% prosjekt over to år, med oppstart 1. juni eller etter avtale.

Søknadsfrist 7. mai. Les mer om stillingen og søk jobben her

Fire registrarer søkes til toårig prosjekt

KODE Kunstmuseer og komponisthjem skal inn i en periode med spennende og omfattende arbeid knyttet til våre samlinger. Dette innebærer blant annet flytting til nytt magasin og restaurering av Ole Bulls villa på Lysøen. Til oppgaver knyttet til gjenstandshåndtering i disse prosjektene søker vi nå 4 registrarer. Stillingene er 100% prosjektstillinger over to år, med oppstart 1. juni eller etter avtale.

Søknadsfrist 7. mai. Les mer om stillingen og søk jobben her